Tekvica obrovská Hokkaido
Kód: 13805Súvisiaci tovar

Zvyšuje odolnosť plodín voči proti pôdnym škodcom a nepriaznivým vplyvom prostredia. Stimuluje ochranné mechanizmy rastlín pomocou pôdnych baktérií a mykorízy.

Kríčkovitá odroda fazule, stredne skorá so žltými strukmi.

Sladká odroda hrachu s univerzálnym využitím.

Kolíkový rajčiak paprikového typu s podlhovastými plodmi.

Obria maslová je tradičná, odolná reďkovka, vhodná na pestovanie po celý rok.

Mikrobiologický prípravok proti plesniam. Podporuje príjem živín z pôdy. Predsejbové ošetrenie osiva, sadeníc, priesad a ovocných stromov. Skladovanie v chladničke

Biologické zmáčadlo pre postreky na fixáciu účinných látok, zvyšuje pokryvnosť aplikovaných prípravkov na ochranu rastlín, biostimulantov a listových hnojív.

Koncentrovaný biostimulant, ktorý posilňuje vitalitu rastlín, podporuje ich zdravý rast a optimalizuje metabolické procesy pre lepšie využitie živín.

Mikrobiologický prípravok pre zdravú pôdu a rastliny. Podporuje úrodnosť pôdy a zvyšuje odolnosť rastlín voči stresovým faktorom, ako sú choroby, škodcovia, sucho a mrazy.
Podrobný popis
Hokkaido je plazivá tekvica s jasne oranžovými plodmi a vysokým podielom dužiny.
Klíčivosť osiva: | 89% | Chemicky neošetrené |
Geneticky nemodifikované |
- Odroda vyniká vysokým podielom dužiny.
- Je chutná a všestranná, vhodná na rôzne kuchynské úpravy a pečenie.
- Hokkaido sa široko využíva aj vo vegetariánskej kuchyni a zdravej výžive.
- Plody tejto plazivej tekvice majú guľovitý tvar.
- S vysokým obsahom karoténu, vitamínov, kyselín a minerálnych látok je výživným prínosom.
- Rastlina vyniká nielen chuťou, ale aj dlhodobou skladovateľnosťou.
- Tekvica Hokkaido je zdravá a chutná voľba pre pestovateľov aj kuchárov.
- klíčenie (od výsevu po vzchádzanie) : 6 - 10 dní
- termín výsevu : apríl - máj
- zber: august - október
Nižšie v súvisiacom tovare nájdete odporúčané kombinácie zeleniny z našej ponuky, ktoré sa vzájomne dopĺňajú a podporujú.
Dodatočné parametre
Kategória: | Semená |
---|---|
EAN: | 8586016690609 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.