Mikrobylinky
Bazalka je obľúbeným a dochucovadlom mnohých jedál. Okrem skvelej chuti má pozitívny vplyv na imunitu, silné antiseptické účinky a pomáha pri nevoľnosti.
Brokolica obsahuje veľké množstvo antioxidantov, vďaka ktorým chránii organizmus pred civilizačnými ochoreniami a posilňuje nervovú sústavu.
Horčica je skvelým dochucovadlom v kuchyni vďaka svojej jemne pikantnej chuti a vysokému obsahu živín podporuje prirodzenú obranyschopnosť tela.
Hrášok je jednou z najobľúbenejších druhov mikrozeleniny pre svoju sladkú chuť a podporu trávenia vďaka vysokému obsahu vlákniny.
Kaleráb má sviežu chuť a krásnu zeleno-fialovú farbu, posilňuje imunitný systém a podporuje zdravie srdca.
Kapusta obsahuje až 40 krát viac vitamínu C ako dospelá kapusta, má množstvo cenných bioaktívnych látok a pôsobí protizápalovo.
Kel je plný vitamínov a minerálnych látok, detoxikuje, chráni bunky pred vplyvom voľných radikálov, zastavuje procesy starnutia a znižuje hladinu cholesterolu.